Tisdagsreflektion!

Dagens blogg var tänkt att handla om nåt helt annat nämligen om olika landskapssymboler men jag känner mig lite osäker på hur man får använda bilder. Nog har jag mycket bilder själv men inte som täcker så nu får det bli andra tankar istället!

Melodifestivalen - ja, det har ju på nåt vis varit självklart att titta på det, nåt man fick med sig i modersmjölken men efter att ha läst
Aftonbladet idag så känner jag att...har dom rätt så blir det nog ingen festival för mig i år! Jag kommer inte att orka se minst fem festivaler med Carola som programledare!!


Jag gillade Carola helskarpt på den tiden det begav sig, jag pratar början på 80-talet, nu är jag bara trött på henne! Hon har nånstans en fantastisk sångröst men jag tycker inte längre hon använder den som hon borde....den blir bara barnsligare och barnsligare.För att vara säker på att det inte var inbillning så satte jag mig för en tid sen och lyssnade på hennes samlingsskiva...jag har rätt...hon lät mera vuxen för 25 år sen!!

Jag är fullt medveten om att media har till stor del gjort henne till den hon är idag men varje människa har ett eget val att säga nej! Har man den begåvningen som hon trots allt har behöver man inte exponera sig på det vis hon gör!
Det är min åsikt och det står jag för!!!



Återvänder också till gårdagens sista blogg.....Rosa bandetkampanjen!

I Aftonbladets Wendela kan man idag läsa om att alla kvinnor över 40 faktiskt inte blir kallade till mammografi!
Själv har jag varit på mammografi vid ett par tillfällen....ingen njutningsfull sysselsättning men det går fort och känns tryggt! Skönt för en hobbyhypokondriker som jag att få en sak mindre att oroa sig för!!!

Sen i jämlikhetens namn, se nu var jag där igen, varför görs det inte en undersökning av män gällande prostatacancer? Vad jag förstått så är det ett mycket enkelt blodprov där PSA-halten mäts i blodet...de behöver inte ens platta ihop sina juveler för att få dom undersökta!!!!

Ja...det får väl bli allt för nu....men återkommer senare under dagen skulle jag tro!!!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

samma inställning här till Melodifestivalen i år då, Carola o Pernilla Wahlgren är mina absoluta favoriter att INTE se på tv...C yaa..

Postat av: Majsan

Tänk.. jag är så glad att jag bojkottar Melodifestivalen sedan många, många, långa år.. så slipper jag dessa bekymmer i allmänhet ;) och Carola i synnerhet.. Bra röst.. ja.. men ... nå,nalla är vi ju som vi är..

2008-10-14 @ 14:43:16
URL: http://www.chattens.se
Postat av: a

Tycker det är kul. Men håller lite med det där med rösten. Tycker också att hon ser yngre ut än vad hon gjorde för 25 år sen. :P

2008-10-14 @ 15:03:54
Postat av: Pia

Håller med till fullo vad gäller Carola. Har ALDRIG klarat av att höra henne prata men det är ju ännu värre nu.. plus att det blir mycket "gapande" när hon sjunger nuförtiden.. Känns som om hon förstört rösten lite..

Ja tyvärr är Västerbotten ett sådant län som INTE kallar till mammografi förrän man är bortåt 50 år. :o(

Ha det!!

2008-10-14 @ 19:59:08
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: CAT

Håller med dig där...

Orkar nog inte tvinga mig själv att titta på Carola =(

Ja vuxna förebilder...

Men idag när jag tänker efter så önskar jag nästan att maken hade åtminstonen puttat karln av cykeln!

Fy hur han behandlade min son!

Men jag hoppas att min son lärt sig att inte vara passiv deltagare heller mer!

Ha det bra!

Kram

2008-10-14 @ 22:10:51
URL: http://catmalou.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag håller mig nog till att se den sista finalen, det får räcka för mig =) Orkar inte se avsnitt efter avsnitt. Krämerna du ville ha, de har jag skrivit upp.. de beställer jag hem i slutet på månaden. Hör av mig närmare då de har kommit hem. Ha det gott!

2008-10-15 @ 07:31:09
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Postat av: Ingrid

Va, ska Carola var programledare för Melodifestivalen! Det låter som rena katastrofen. Hon är en duktig sångerska, eller var i alla fall. Men mera konstlad och tillgjord människa får man väl leta efter. Nu måste jag läsa i Aftonbladet vad de skriver.



Jag har också lagt upp en reklambanner för Rosa-bandetkampanjen, det är viktigt!!



Kram Ingrid

2008-10-15 @ 10:20:10
URL: http://stenstugu.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback