1:a advent!

Nu börjar det nalkas jul...nedräkningen har börjat! Vi har tänt vårt första jul idag på den adventsljusstake som vi själva har designat!



Dessa ljus bör räcka länge och man lär inte behöva passa dom så man får dom på rätt höjd...så där tripp, trapp, trull!!! Sambon ska bara fixa lite speciallim så att de står rakt och stadigt när katterna kommer...det ska dessutom inhandlas två julblommor till var sida...men det får bli ikväll efter demonstrationen som jag ska ha hemma hos en god vän!

Igår var vi hem till svärmor för att leverera förra veckans demo, fick som vanligt gott fika och bröd...hon är en hejare på att baka kaffebröd! Lovade att inhandla två julbegonior och amaryllis till henne och komma upp med snarast! Tyvärr är det ju så att landsbygden utarmas när det gäller tillgängligheten på vissa saker. De har ju Konsum kvar men...de flesta handlar i stan och då blir priserna högre för dom som inte har den möjligheten...det är en ond cirkel detta!! Hon hade en fantastisk novemberkaktus i köket som blommade helt otroligt...dock påstod hon att denna var mycket mindre än den första som blommat ut redan...



Jag tycker den är väldigt vacker!

Återkommer med resten...måste åka till ÖoB...de stänger vid fyra!

Kommentarer
Postat av: Pia

När jag ser den där novemberkaktusen påminner den mig om när jag och min dåvarande pojkvän och nuvarande man flyttade norrut. Vi flyttade först upp till mina föräldrar där vi bodde i tre veckor innan vi fick tag på en lägenhet i Umeå. Av någon anledning lämnade vi just en nov-kaktus kvar. Den stod uppe på vinden och mamma glömde totalt bort den.. Ett långt tag efter att vi flyttat gick mamma upp för att kolla något på vinden och får då syn på denna kaktus som var alldeles röd av blommor! Så en viss misskötsel är visst bra! :o)

Ha en fortsatt skön 1:a adventssöndag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback