Suck!!

Idag är livet trist...får liksom inget gjort!

Borde rensa garderoben....gissar att jag kan göra stora fynd där! Någon har nämligen kastat in en bomb i den och det gör att jag ser absolut inte alls vad jag har där!
Vet att jag har en klänning där som säkert skulle kunna vara skön just nu....saknar också ett gäng linnen som också skulle komma till pass så här års.

Det finns också massor som jag inte använt på flera år...det är väl onödigt att de ligger där...kanske nån annan som kan ha glädje av.

Vore jag lite handlingskraftig så tog jag lite bilder på dom och la ut på Tradera men det är ju sånt himla jobb med att sen skicka det om man skulle ha turen att få det sålt.....

Ja...det är väl bara att sätta igång....vet ju att det känns rätt bra när det är gjort!!!!!

Här skulle jag nu försöka ta en bild av röran och lägga in....men hur F-N får man över bilder från mobilen till datorn??????????? Jag gör ju precis som det står...inte tusan finns det några bilder!!!!

Kommentarer
Postat av: ingmarie

jag brukar lägga ut saker på tradera, det har gått över förväntan där faktiskt

Ha en fin sommar

Nu skall jag äta Gotlandska Jordgubbar

2008-06-12 @ 19:36:10
Postat av: Micke

Programvaran till SE telefoner är skit.. men för att föra över är det väl bara ansluta sladden och sen dyker väl nått upp på mobilen att man ska välja "läge".



Men nu vet jag inte om din nya stödjer detta programmet, annars är det ett kanonprogram för just SonyEricsson-mobiler:



http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

2008-06-12 @ 20:17:01
Postat av: Ia

Men Micke då.....Du vet ju att Du måste komma hit och hjälpa mig...jag är ju för 7ton analfabet när dte gäller datorer....nu kommer Du hit i augusti basta





ler rart

2008-06-12 @ 23:38:17
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback