Helt såld!

Ja, det är precis vad jag är på ENJO!! Helt otroliga produkter som är miljövänliga ända från början till slut och som till råga på allt fungerar!!!

Förra gången jag var på demonstration så köpte jag det så kallade kökssetet vilket består av en disktrasa, en torkduk och en kökshandske. Man använder endast kallt vatten och sen går man loss på disken och jag lovar det blir rent...även den fetaste stekpanna blir torr och fin..nästan som ny!!!
Det består av sk kallade microfibrer som bara liksom suger åt sig all smuts och allt fett! När man är färdig så sköljer man ren trasan med lite olivtvål och varmt vatten och även trasan blir som ny!!!

I helgen ska jag prova handsken som är i samma material för vi ska ju till stan och där ska det städas kök kan jag lova!! Dessa produkter ska verkligen få visa vad de går för!!! Igår fick jag som värdinna deras moppstativ om jag köpte deras golvduk för fukt vilket jag naturligtvis gjorde direkt!! Så nästa gång ska jag köpa golvduken för torrstäd....den liksom bara suger åt sig dammet...ungefär som de däringa dammvipporna som finns/fanns!!!

Jag bara älskar dessa grejer...och i morse när jag stod och diskade efter gårdagen så insåg jag att diskning kan vara avkopplande! Man får nämligen inte gnugga med detta material för då trycker man till fibrerna och de kan inte fånga upp smutsen...utan jag stod där och bara smekte disken ren och det var helt underbart avstressande...jag hoppas det håller i sig för disk har då varit upphov till mycket stress hos mig! Hårda tag med diskborsten och hett vatten som förstör mina "vackra händer" och massor av diskmedel som förstör miljön både vid tillverkning och användning!!!

Ja...jag säger bra...när hösten kommer och allt återgår till det normala ska jag kolla med FK om man får tjäna några pengar medan man är sjukskriven....om detta skulle kunna gå att ordna som nån form av arbetsträning eller på nåt vis....jag vill verkligen ut och frälsa världen..eller åtminstone Västerås med dessa otroliga produkter!
För Er som missade partyt igår...de kommer mera!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe ja vet, men ser bara så hemskt ut =(

Usch hehe..



Hade gärna velat vart med igår, men känns så fel om ja inte åker med Kristian. Sen har han inte ringt på en vecka nu så att.. jadu förstår. Har lite å diskutera med han sen =P

Saknar er alla ju =(

Måååånga kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback