Smakupplevelse!

I julklapp fick jag en penninggåva av svärmor som jag inte räknat med och pengar man inte räknat med tycker jag man ska använda till nåt man absolut inte tänkt sig att ha råd med!

Jag funderade ett tag sen kom jag på det....jag ska köpa Amaronevin, kanske itne precis vad svärmor skulle föredra men...så skulle det bli!

Sen var det ju frågan vad ska man äta till?? Vi gick förbi Ny matsedel, en affär som specialiserat sig på italienska produkter och där fick vi rådet att köpa dessa ostar...



Vi kände väl vid det här läget att det kanske vore idé att köra hela kvällen på italiensk tema så vi köpte cannelonirör och sedan gjorde jag en stor gratäng..



Till gratängen drack vi dock ett glas vitt vin!

När sedan den nya engelska serien Cranford började på tv2 igår klockan 20.00 så sköljde vi våra munnar och dukade fram vinet och de läckra ostarna....

Det är absolut det godaste vin jag någonsin druckit...varje mun måste avnjutas var för sig...det är inget vin man på nåt vis stjälper i sig, bredvid bör man ha ett glas vatten för ¨åtminstone blev jag ganska törstig! Jag är nu glad att vi köpte 2 flaskor Amarone för nu har vi en flaska kvar att ta till när man vill känna fullkomlig njutning!!! Jag rekommenderar verkligen detta underbara vin...det riktigt vattnar sig i munnen nu när jag sitter och skriver detta...



Den högra flaskan var det som fick ge oss njutning i går!!! Ostarna vi köpte var utmärkta till och vi kommer absolut att nyttja denna underbara butik som uppenbarligen vet vad de sysslar med....tack för tipset!

Kommentarer
Postat av: Pia

Såna här gånger tycker jag det är så tråkigt att jag inte tycker om vin, vare sig rött eller vitt!! Det lät så fruktansvärt gott när du beskrev det i ditt inlägg!! :o)

Postat av: Bettan

Vilken lyx, bra att du unnade dig detta!

vad var det för gratäng?

2008-12-28 @ 19:38:54
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack detsamma =)



Men ååh va gulligt av er =)

Klart ja kommer förbi er, va ju länge sen nu! Lite för länge sen. Saknar ju er =)

Men just nu ligger jag dunder sjuk.

Det känns inte men jag har 40 graders feber.

Tror ja huttrar ur alla mina tänder snart.. Usch!

Hoppas ni mår bra iaf =)

Kram kram

2008-12-29 @ 12:06:24
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Gratängen ser supergod ut, jag kommer på stört :)

2008-12-29 @ 16:04:35
URL: http://www.metrobloggen.se/nett

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback