Vardagstankar i november

Helt plötsligt utan förvarning var vi inne i november, vart tog detta år vägen?

Gjorde det vackra höstvädret att jag tappade bort tiden...att jag inte märkte att det var dags att vända blad i ICA's traditionella almanacka??

Ja, då är det snart dags för yngste sonen sextonårsdag, han fyller den sextonde i denna månad. Vad ska vi hitta på att ge honom detta år...kanske ska mamma ta med honom ut på en shoppingtur...et par nya skor och kanske en snygg vinterjacka. Ja, jag får väl försöka luska litegrann med honom.

Vädret här i dag är soligt och vackert, det var ruskigt grått och disigt i morse när jag vaknade men det har bara blivit bättre timme för timme idag!! Det blåser en del...men det är ju höst!!!

Ikväll ska vi, sambon och jag, äta linsbiffar det är så jättegott!! Idag tror jag att jag kokar lite fullkornsspaghetti till och så gör jag den vanliga såsen med turkisk yoghurt som jag blandar med lite Sweet chilisås och riven vitlök!!!

I morgon är det åter kurs, endast några veckor kvar på den vilket jag tycker är ganska skönt eftersom det inte gav mig så mycket som jag hade förväntat mig!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback